Praktijk Luminos – Coaching & Wellness

praktijkluminos@gmail.com

praktijkluminos@gmail.com  |  06 – 8288 9535

UK-language-switcher-terahertzblazer
Terahertzblazer F.A.Q.

Frequently Asked Questions

1. Alles over het Terahertzfrequentie-apparaat

Er zit veel revolutionaire techniek in dit product en het is een geniale combinatie van technieken die samen inwerken op het lichaam.

Er ging 8 jaar Research & Development aan vooraf om het huidige apparaat te ontwikkelen. Dit maakt het extra bijzonder dat zo’n vooruitstrevend product nu beschikbaar is voor consumenten en het mag een wonder genoemd worden dat het zo gebruiksvriendelijk, goedkoop en goed verkrijgbaar is (met dank aan de Chinese technologische voorsprong).

Terahertz

Maakt gebruik van terahertz-trillingen met dezelfde frequentie als normale (gezonde) menselijke cellen. Hierdoor kunnen gezonde en slapende cellen worden geactiveerd en opgetild naar hun maximale frequentie.

Optisch kristal

Bevat een superheldere kristallen buis (optic crystal) waarin meer dan 100 verschillende mineralen en rare-earth minerals (niet natuurlijke steen) zijn versmolten. Deze buis versterkt de energie die door het apparaat wordt gegenereerd, waardoor een krachtiger resultaat bereikt wordt. De terahertzgolven kunnen hierdoor extra diep doordringen in het weefsel (20-30 cm) Daarnaast zorgt de buis zorgt voor scalaire energie.

Hitte

Het apparaat zorgt voor warmte dmv ver-infrarood, die krachtig gericht kan worden. Hierdoor heb je de beschikking over zowel een (stralingsvrije) haarföhn als ook een persoonlijke sauna die je kunt richten. Deze warmte dringt diep in de huid door en heeft veel eigenschappen die goed zijn voor ons lichaam zoals het ontstaan van hitte shock eiwitten, waaraan tegenwoordig meer dan 80 verschillende cel-beschermende eigenschappen toegekent worden.

Scalaire golven

De buis voorin het apparaat genereert Scalar wave energie die onze cellen energie geeft, lichaamssystemen in evenwicht brengt, het lichaam versterkt en dieper doordringt in de vitale organen.

Scalaire golven zijn ook bekend als vortex energie, Tesla-golven of longitudinale golven. Het is een niet-Hertziaanse energie die voortkomt uit het quantum-potentiaalveld, ook wel nulpunt-energie genoemd.
Vortex energie werd ontdekt door James Clark Maxwell en bewezen door Nikola Tesla in 1920. Scalaire golven staan tegenwoordig steeds meer in de belangstelling.

zie ook > Wetenschap & Techniek

Wat is terahertz?

Een terahertz is gelijk 1.000.000.000.000 (een triljoen, 1012) hertz. Eén cyclus duurt daarmee 1 picoseconde.

Dit zijn electro-magnetische golven met extreem hoge trilling (of ‘licht’, het is maar hoe je het bekijkt), ook wel sub-millimetergolven genoemd omdat de golflengte van THz-straling tussen 1 mm en 100 micrometer groot is.

De terahertzblazer maakt gebruik van Terahertzstraling in het gebied van de “Terahertz-gap”. Dit is een gebied dat lange tijd is achtergebleven in technologische ontwikkeling en waarvoor pas recentelijk bronnen en toepassingen konden worden ontwikkeld, vandaar de naam. THz-gap-straling bevindt zich in het spectrum van elektromagnetische straling tussen het microgolven- en het infrarood licht gebied.
Door sommige technici worden ze gezien als radiogolven, anderen zien ze als licht, afhankelijk van de soort toepassingen die men ontwikkeld. Er is niet veel bekend over de “thz-gab”, de terahertz-frequentiekloof, die pas sinds kort de focus van veel wetenschappers is geworden.

thz device terahertz scanner
Thz “naked scanner”, niet-ioniserende terahertz-straling in plaats van Röntgenstraling

Er zijn inmiddels terahertzchips ontwikkeld en men gebruikt het op steeds meer gebieden.

THz-gap-straling is niet zichtbaar met het blote oog. Net als microgolven gaat THz-straling door allerlei materialen heen. De atmosfeer van de aarde absorbeert sub-millimeterstraling waardoor het beperkt bruikbaar is voor telecommunicatie. De straling wordt vooral door wetenschappers gebruikt om onderzoek te doen naar materialen en hun eigenschappen.

Nevels en gaswolken in de ruimte zijn een bron van THz-straling. Uit deze straling kan de moleculaire samenstelling van de ruimte-wolken worden afgeleid.

Astronomen gebruiken daarom THz-meetinstallaties in de ruimte (satellieten) en op de aarde (telescopen) om bijvoorbeeld stervorming te onderzoeken. Dit type onderzoek heet submillimeter-astronomie.

“DE STRALING VAN HET LEVEN”

Bepaalde frequenties in het terahertz (THz) bereik komen overeen met collectieve trillingen van biologische moleculen zoals DNA en eiwitten. Ook de frequentie van het waterstofbindings-netwerk van water dat 70% van het lichaamsgewicht uitmaakt, bevindt zich in het Terahertz-gap-spectrum.

De vibraties, draairichting en de van der Waals krachten van atomen en het vouwen van eiwitten, worden in dit frequentiegebied bepaald.

Terahertz-frequenties zijn overvloedig aanwezig in het universum en komen overeen met frequenties die in ons lichaam worden

thz terahertz bereik
Vingerafdrukken van rotatie, vibratie en beweging van moleculen liggen in het terahertz-gebied

aangetroffen en worden vaak de “straling van het leven” genoemd.

Het is een natuurlijke, niet ioniserende straling, die lichaamseigen is.

De gunstigste golven voor het menselijk lichaam liggen tussen de 0,4 en 20 Thz, en specifieker tussen de 6 en de 10 Thz.
De Terahertzblazer heeft een bereik van 4 tot 17 Thz.

Bij menselijke baby’s, Qigong-meesters, gezonde jonge mensen en dolfijnen is deze thz-gap-frequentie gemeten door Japanse wetenschappers net buiten hun lichaam.  

Het apparaat geeft straling af die schommelt tussen de 2 tot 17 THz, wat overeen komt met de frequentie van normale (gezonde) menselijke cellen.

Wanneer de terahertz-gap-golven de lichaamsweefsels binnendringen, passeren ze gezonde cellen bij een constante temperatuur en minder gezonde cellen worden in temperatuur (en voltage) verhoogd. Maar ze zorgen er ook voor dat ongezonde (zieke) cellen sneller gaan trillen, waardoor hun cellulaire temperatuur ongewoon hoger wordt, waardoor deze ongezonde cellen in het proces worden vernietigd en afgevoerd kunnen worden.

Elk levend object met een temperatuur boven de 10 ◦ Celsius zendt terahertzgolven uit.
De straling die het apparaat uitzendt is slechts 1/40 van zonlicht en 1/1000 van mobiele telefoonstraling. De terahertz-golven die het apparaat gebruikt zijn veilig voor het menselijk lichaam.

Het lichaam zelf is een warmtebron die terahertz-golven absorbeert of uitzendt.

Wanneer terahertz-golven op het lichaam worden gebruikt, ontvangen de cellen een groot aantal negatieve ionen die de overmatige ophoping van positieve ionen in de cellulaire omgeving van het lichaam opheffen, waardoor de cellen worden “opgeladen” en geactiveerd, waardoor ze de stofwisseling verbeteren en de lichaamstemperatuur verhogen. Zodra de lichaamstemperatuur stijgt, wordt ook de immuniteit van het lichaam versterkt.

Gezonde en ongezonde cellen

Cellen die niet meer goed draaien en gezakt zijn in frequentie kunnen onder invloed van de terahertz-gap-straling door het lichaam geïdentificeerd worden om ze óf te repareren óf om ongezonde en kapotte cellen af te voeren (detox).

Als cellen weer op de frequentie vibreren (volgens jouw oorspronkelijke blauwdruk) waarop ze het best functioneren, kun je dit zien als “gezond”.

Een ‘ongezonde’ cel is een cel die een te lage trilling (te lage spanning of voltage / minder “spin” / te weinig negatieve ionen / lage temperatuur) heeft dan voor de cel nodig is om goed te functioneren.

Als een cel zo ver zakt in frequentie dat we hem ‘ziek’ kunnen noemen, kijkt het intelligente systeem van je lichaam of de cel te repareren is, of het celmateriaal hergebruikt kan worden en/of de kapotte cel afgevoerd moet worden. Zieke cellen draaien vaak zelfs de andere kant op (spin linksom).

In ons huidige bestaan worden we voortdurend blootgesteld aan oxidatieve stress, wat de frequentie van onze cellen doet afnemen. Onze lichamen willen niets liever dan helen, herstellen en afvoeren. Maar in vele gevallen is het lichamelijke systeem in een staat terecht gekomen waarin het de voortdurende invloed van stress niet meer het hoofd kan bieden en vrije radicalen maken hiervan gebruik om de aanval te openen op onze cellen.

Het lichaam is uit de homeostase en in een constante alarmfase terecht gekomen waarin brandjes geblust moeten worden, maar het niet meer toekomt aan het optimaliseren van de cellen en andere onderhoudsfuncties in het lichaam.

Terahertztoepassingen

De bekendste toepassing van Terahertz zijn de zgn. “naked scanners”, de nieuwste detectiepoorten bij de douane op luchthavens, die Röntgen helemaal gaan vervangen en livebeelden kunnen geven van een persoon of bagage zonder ionische straling en dus veilig voor de mens.

Ook is Terahertz de toekomst van telecommunicatie (G6, G7 technologie die nu experimenteel ontwikkeld wordt). Toepassingen op het gebied van landbouw, industrie, nanotechnologie, medische industrie en medicijnen, worden ontwikkeld in commerciële laboratoria en op universiteiten wereldwijd.

Wetenschappers smullen van dit onontgonnen gebied waar nog veel te ontdekken valt en er is veel opwinding omdat er met regelmatig nieuwe inzichten plaatsvinden en nieuwe potentiële toepassingen gevonden worden.

Als je “Terahertz biological” of “terahertz cells” intikt op Google Scolar (waar je specifiek op wetenschappelijke publicaties kunt zoeken) krijg je meer dan 84.000 resultaten. De nieuwste onderzoeken op het gebied van stamcellen, tumoren en zenuwen zijn veelbelovend te noemen voor de ontwikkeling van therapeutische en medische toepassingen.

Waterstofverbindingen

De karakteristieke energie van de waterstofbinding, de meest dominante binding in biologische moleculen, ligt in het THz-frequentiebereik.

Celtherapie

Onderzoekers van het RIKEN Center for Advanced Photonics (Japan) hebben ontdekt dat terahertz-frequenties toepassingen kunnen hebben bij het manipuleren van celfuncties voor de behandeling van bepaalde medische aandoeningen.

Uit een recent onderzoek van bleek dat terahertz-frequenties, wanneer ze zich richten op specifieke delen van het lichaam, een effect kunnen hebben op eiwitten in cellen zonder de cellen zelf te beschadigen of te veranderen.

Terahertz stone - terahertz steen - thz stone
Thz-steen. Als je er een ijsblokje op legt smelt hij onmiddellijk, de steen straalt voortdurend thz-gap frequentie uit

Terahertzsteen

Japanse wetenschappers hebben in een laboratorium de “terahertzsteen’

gemaakt, een “rare earth mineral”, een door de mens gemaakte mineraal met bijzondere eigenschappen met frequenties in het terahertz-gap-gebied.
Deze steen wordt o.a. toegepast in de eerste therapeutishe thz technologie, de Japanse “Onetsu therapie”.

> zie ook wetenschappelijke studies

De Terahertzblazer geeft ver-infrarood warmte af.

Ver-infrarood

Het infraroodspectrum is groot ten opzichte van zichtbaar licht. In het ver-infrarood spectrum (FIR/FAR) zien we een overlapping met het Terahertzbereik.
Terahertz is de benaming voor een klein en specifiek gedeelte van het ver-infrarood-gebied.

Infrarood maakt onderdeel uit van het onzichtbare lichtspectrum van de zon. Deze vorm van energie is essentieel voor plant, mens en dier en alle andere levensvormen en organismen op aarde. Infrarood-(FIR/FAR)golven dragen de energie die behulpzaam is om het zelfgenezend vermogen van het menselijk lichaam te re-activeren en/of efficiënter te maken.

Ver-infrarood is een vorm van energie die direct het lichaam binnendringt en zorgt voor opwarming van onze cellen (extracellulair en intracellulair), weefsels en organen. Ons lichaam produceert via ons celmetabolisme zelf ook infrarood energie. Dit helpt om de kerntemperatuur van het lichaam op peil te houden. De energie die vrijkomt hebben het niet alleen nodig om warm te blijven, maar ook voor de reparatie van beschadigd lichaamsweefsel en het uitvoeren van lichaamsfuncties.

Het is bewezen dat verre-infrarood golven regeneratieve effecten hebben op ons lichaam, ze dragen bij aan weefselherstel en genezing.
Het reactiemechanisme wordt geoptimaliseerd. Dit proces heet ‘resonantie absorptie’. De absorptie van infraroodwarmte zorgt voor resonantie van de watermoleculen in het intra- en extracellulaire celvocht. Dit maakt het celmetabolisme efficiënter. Dit zorgt er dan voor dat lichaamseigen genezingsprocessen optimaal worden gestimuleerd.

FIR far infra red power health benefitsDeze Ver-infrarood stralen zijn volledig veilig. Zo wordt het toegepast in ziekenhuizen om baby’s warm te houden in de couveuses.

Ver-infrarood kent veel gezondheidsverbeterende eigenschappen

Zo verwijd het de haar- en bloedvaten en zorgt voor een betere doorbloeding in de verschillende weefsels, verbetert de doorstroming binnen het lymfestelsel, helpt de cellen en het lichaam te ontdoen van (ingekapselde) afvalstoffen (via het lymfatisch systeem en ontlasting).
Het stimuleert de cellulaire en enzymatische activiteit.
Het bevordert de hechting en osmose van watermoleculen door het celmembraan.
Het kan helpen de bloeddruk te reguleren en helpt een beter transport van zuurstofrijk bloed naar de spieren, gewrichten en hersenen te realiseren.
Het zorgt voor verhoogde perifere circulatie dat kan bijdragen aan het verminderen van ontstekingen.
Het stimuleert de niet goed functionerende verkleefde (bloed)cellen sneller op te ruimen en daarbij genezing bevorderen.
Het kan helpen het zenuwstelsel te ontspannen en pijnprikkels te verminderen bij spierpijnen, artritis, rug- en nekpijn, fibromyalgie, pijn van de aanhechtingspunten, slijmvliezen en gewrichten, artrose, menstruatiepijn etc.
Het kan helpen de huidkwaliteit te verbeteren omdat het de collageen-aanmaak en opname verbetert. Rimpels kunnen daardoor verminderen en de huid gaat meer stralen omdat deze beter gehydrateerd wordt.
Open wonden genezen hierdoor sneller en vormen minder littekenweefsel.

FIR heat benefits

Hyperthermie

Het woord Hyperthermie is samengesteld uit twee woorden; hyper dat betekent – verhoogd/ vergroot/ versneld en het woord thermie wat betekent – temperatuur.
In gewoon Nederlands wordt hypothermie omschreven als een warmtebehandeling. Het lichaam wordt door een externe bron plaatselijk of in zijn geheel (sauna) gecontroleerd opgewarmd zodat de lichaamstemperatuur en interne thermostaat zal stijgen.

Kankercellen kunnen slechter tegen een hoge temperatuur dan gezonde cellen. De kankercellen gaan dood of worden door de buitensporige warmte aangetast. Bijkomend effect is dat ze daardoor extra gevoelig worden voor chemotherapie of bestraling (radiotherapie). Oncologen/artsen passen hyperthermie dan ook vaak toe in combinatie met chemo- of radiotherapie.
Het is inmiddels meer dan een 100 jaar geleden en men voor het eerst ontdekte dat koorts sommige tumoren deed verdwijnen.

Hitteschok eiwitten

Kortdurende blootstelling aan hoge temperaturen zorgen voor de activering van zgn. heat shock proteïnes.

Tijdens het aanpassingsproces naar hogere temperaturen, beschermt ons lichaam ons door meer speciale moleculen te produceren, de zogenaamde heat shock-eiwitten. Ze zijn enorm effectief in het gevecht tegen ziekten.

Bij blootstelling aan verzengende hitte, stuurt het lichaam een “schoonmaakploeg” aka heat shock eiwitten. Deze kleine helden ruimen de ‘rotzooi’ op en halen de bezem door de cellen.
De heat shock eiwitten versterken het immuunsysteem en bevorderen een lang leven. Ze doen dit door je cellen te beschermen en het herstel van je hele lichaam te stimuleren.

Bij plotse verandering van temperatuur zoals in de sauna of ook wel bij extreme koude (Wim Hof methode) worden specifieke eiwitten aangemaakt die zich rond afvalstoffen hullen en ze verwijderen uit de cellen.

Daarnaast promoot het autofagie. Autofagie is de manier waarop het lichaam beschadigde cellen opschoont om nieuwere, gezondere cellen te regenereren.

Er vindt dus detox plaats en het lichaam is hard bezig om toxische stoffen af te voeren.
Daarom is het van groot belang om voldoende water te drinken voor en na de behandeling met de terahertzblazer, het liefst natuurlijk terahertzwater.

En na de behandeling 2 uur geen koude dranken en koude gerechten, om het effect van de warmte niet teniet te doen. Houd het even bij warme/lauwe dranken en gerechten.

Optimale temperatuur en koude=ziekte

Ons lichaam functioneert optimaal bij een interne temperatuur van 37 graden.

Wanneer we het koud krijgen,  en vaak koude voeten en handen hebben, betekent dit dat we niet optimaal functioneren en is vaak een kenmerk van chronische klachten en chronisch gebrek aan vitaliteit.
Het verhogen van onze lichaamstemperatuur door beweging, zonnebaden, sauna, ademhalingsoefeningen ed. heeft een gunstige invloed op ons welbevinden.
Ons immuunsysteem gebruikt bijvoorbeeld koorts als een hulpmiddel om de lichaamstemperatuur te verhogen in haar strijd tegen beschadiging van weefsel en ontstekingen.

Het geheim van 1 graden verhogen

Sommige onderzoekers kwamen tot de conclusie dat verwarming van het lichaam met 1 graad, een boost betekent voor het herstellend vermogen van je lichaam met factor 5.

Blauw-licht Therapie

Zie ook >  Wetenschap en Techniek

2. Techniek & Wetenschap - hoe werkt het?

Inhoud accordeon

Hoe de terahertzblazer precies werkt wordt geheim gehouden. We kennen de principes erachter maar hoe de terahertzgolven precies gegenereerd worden wordt door de fabrikant en marketingorganisatie niet verteld. 

Wél kunnen we raden en met de nodige informatie tot conclusies komen. Ik zal hier beknopt vertellen hoe ik denk dat de terahertzgolven en het Quantum scalar veld wordt opgewekt, ik heb geen enkel bewijs en dit is puur speculatie.

Er zijn aanwijzingen de ver-infraroodwarmte die opgewerkt wordt door een spiraal, omgebogen kan worden naar het terahertzgebied.
De kristallen buis speelt hier waarschijnlijk een rol in. 
Er wordt gezegd dat de speciale kristallen buis, die bij enorm hoge temperaturen wordt vervaardigd, “bestaat uit meer dan 100 mineralen en rare earth mineralen”. De terahertz steen is zo’n rare earth mineraal, wat betetekent dat het door de mens gemaakt is (een uitvinding van Japanse wetenschappers) “.

Het is in principe mogelijk om met een kristal een scalair veld op te wekken, dat informatie kan opnemen en uitdragen. Kristallen zijn bij uitstek goede informatiedragers. Ik kan me voorstellen dat de kwaliteiten van verschillende edelstenen of andere informatie die meewerkt in de functie van het apparaat, worden overgebracht op het lichaam door de kristallen buis, als een soort homeopathisch principe.

Inhoud accordeon

Wat is Quantum?

“Quantum” is een verzamelnaam en wordt te pas en te onpas gebruikt. We kennen echter in de wetenschap deze term als “gekwantificeerd”.

Als we steeds verder inzoomen in de werkelijkheid komen we op een niveau terecht dat niet meer met gewone eenheden te beschrijven is (je kunt het niet hebben over een halve electron bijvoorbeeld).

Het double slit expiriment

Daarnaast komen we op een niveau terecht waarin onderdeeltjes zich bijzonder gedragen, zich bijvoorbeeld uiten als een deeltje of als een golf.

Uit het beroemde “dubbel slit experiment” bleek dat het gedrag van superkleine deeltjes anders was dan ze verwachten.
Ze gedroegen zich niet als harde bolletjes maar als licht. Licht bestaat uit fotonen, bewegende energie. Licht beweegt in golven.

Kwantumfysica heeft aangetoond dat in de wereld van de kleinste deeltjes van de materie, geheel andere natuurwetten gelden dan men tot nu toe dacht.

Natuurwetten worden ook wel wetenschappelijke wetten genoemd en zijn wetmatigheden die altijd gelden en nooit veranderen, tenminste dat dacht men. Denk dan aan het feit dat een appel nooit omhoog valt, maar altijd naar de grond. Iets wordt een wet genoemd als het verschijnsel universeel en onveranderlijk is.

Letterlijk komt het er op neer dat men ontdekte dat een voorwerp overal zijn plek kan innemen, de zogenaamde “superpositie”.

We wisten al dat alle materie (dus ook de kernen van atomen) voor het grootste gedeelte uit lege ruimte bestaat.

Iets is meer niets, dan dat het iets is.

Een ander vreemd verschijnsel uit het experiment is dat deze kleinste deeltjes beïnvloed worden door de waarnemer en dus nooit objectief waargenomen kunnen worden.

Het bewustzijn, de intentie heeft invloed op de materie.

Verleden, heden en toekomst zijn één.

Ook het begrip tijd en ruimte krijgen in de kwantumfysica een andere lading. Materie kan op meerdere plaatsen tegelijk zijn.

Elke vorm van materie heeft een energieveld om zich heen, dat invloed heeft op zijn omgeving.

Deze door de wetenschap ontdekte eigenschappen dus hebben een opmerkelijk raakvlak met bewustzijn en spiritualiteit.

Scalaire golven

Scalaire golven, ook wel Tesla-golven of longitudinale golven genoemd, kunnen elk vast object doordringen, inclusief Faraday-kooien.
Ze kunnen van de ene naar de andere kant door de aarde gaan zonder verlies van veldsterkte, zoals Tesla aantoonde in een van zijn experimenten.

Scalaire golven reizen sneller dan de snelheid van het licht en zijn niet elektro-magnetisch maar samengesteld uit pure nulpuntsenergie.

Ze hebben ook het potentieel om als stroombron te worden gebruikt, kunnen gebruikt worden voor draadloze wereldwijde instant communicatie (zoals opnieuw Tesla aantoonde) en voor toepassingen op het gebied van gezondheid en healing.

Voor de technici onder ons:

Bij scalaire “golven” zijn geen deeltjes betrokken. Pulsen die worden veroorzaakt door agitatie in de ether, hebben geen transversale component en zijn niet onderhevig zijn aan tijd en ruimte. Er is dus geen sprake van oscillatie zoals bij electromagnetische pulsen.

Er is geen tijdsvertraging en demping van a naar b. Dit heeft waarde 0. Transmissie en ontvangst zijn instant.
Bij electromagnetisme hebben we te maken met demping en tijdsvertraging door de factoren capaciteit, weerstand en doordringbaarheid. Bij scalar hebben we deze niet. Fase = 0. Er is geen verlies van kracht, dus geen verlies van informatie.

In tegenstelling tot Herziaanse golven (hertz per seconde) meten we het in Volts per seconde.
Longitudinale voortplanting door middel van spanning dus. Informatie(1 en 0) wordt overgebracht door verschillen in volts.

Quantum Vacuüm – Het verenigde veld

Recente Quantum wetenschappers ontdekten dat wanneer alle klassieke bronnen van materie en energie worden verwijderd,
waardoor een zogenaamd vacuüm ontstaat, er nog steeds energie aanwezig is, zelfs bij het absolute nulpunt.

Deze ontdekking heeft de lege ruimte opnieuw gedefinieerd met de definitie van een kwantumvacuüm:

“een substantieel gekwantiseerd medium gevuld met harmonische nulpunts-energieoscillaties”

Deze zee van voortdurende  energetische trillingen is nu door sommige natuurkundigen geïdentificeerd als:

de elementaire bron van alle massa, vorm en structuur.

Het is volgens sommigen mogelijk om door het quantumveld dat de terahertzblazer zou opwekken, met deze scalaire golven te werken. Hoe dit in zijn werk gaat kan ik niet uitleggen en is aan de gebruiker zelf. Sommigen werken ermee door middel van hun bewsutzijn. Er zijn filmpjes te vinden met expirimenten die zouden aantonen dat het mogelijk is om op afstand en via een object als een foto van een persoon iemand een sessie te geven.

Prife International zegt over het quantum aspect van de terahertzblazer (scalar waves) het volgende: 
geeft energie aan de cellen, helpt lichaamssystemen en organen weer in balans te komen en stimuleert het vermogen van ons lichaam om zichzelf te helen.

3. Geschiedenis & het bedrijf achter de iTeracare terahertz-blazer

In 2014 vond biomedisch wetenschapper Yang Wen Jun met succes het eerste Terahertz-apparaat ter wereld uit.


In 2015 richtte Yang Wen Jun DeShang Health Technology Company op, de fabrikant van iTeraCare en een van de beste onderzoeks- en ontwikkelings-instellingen voor terahertz-technologie in China.

DeShang zet zich in voor de wereldwijde promotie en toepassing van terahertz-technologie en pleit voor het gebruik van terahertz-technologie om een  rol te spelen in de gezondheidsindustrie en de gezonde kwaliteit van leven te verbeteren.

Het Terahertz-golf apparaat van het bedrijf, met zijn ontwerpconcept en interne geavanceerde technologie, loopt ver voorop in de branche. 

De heer Yang Wenjun, voorzitter van het bedrijf, dat rijke kristalbronnen, een hoge siliciumoutput en toonaangevende smelt- en complexe verwerkingstechnologie heeft, voerde experimenten met metamateriaal van silicium met kristallen uit en leidde experts om de terahertz-kerncomponent te ontwikkelen … de Terahertz Energy buizen.”

 

Prife – het marketingbedrijf

Prife International is opgericht in juni 2021 en gevestigd in Maleisië om de iTeraCare producten te promoten en de verspreiding via haar gebruikers te ondersteunen.

iTeraCare is het centrale merk van de Prife productlijn.

Tegenwoordig is het bedrijf met succes uitgebreid naar meer dan 30 landen, waaronder de Zuidoost-Azië, India, Indonesië, het Midden-Oosten, Verenigde Staten, Europa, Afrika, enz.

Er zijn inmiddels 3 versies van de iTeraCare terahartzblazer te krijgen in Nederland. De Classic is sinds kort ook in een verbeterde 6.0 versie beschikbaar.

De iONShield ionisatorhanger is een tweede gelanceerde product.

Binnenkort zijn ook de nieuwe producten beschikbaar:

– De 7-Wonders fles met waterstofwater, negatieve ionen en alkalisatie
–  Het iTeraCare terahertz voetenbad

De bedrijfsvisie van Prife International is om tegen 2023 in deze twee jaar uit te breiden naar meer dan honderd internationale markten. We zullen kansen creëren voor iedereen om een goede gezondheid in de wereld te promoten.

Hun visie is netwerkmarketing waarbij “niemand iets verliest” en hiermee willen ze multi level marketing in een positief daglicht plaatsen.

Het betekent in de praktijk dat de kosten die je betaald  (€ 30,- p/maand) voor de backoffice en de service die je krijgt bij het delen van de producten waardoor je bonussen uitgekeerd krijgt, in een persoonlijke spaarpot komen waaruit je zelf nieuwe producten kunt kopen.

Ze richten zich met hun productlijn op innovatieve en hoge kwaliteit producten die de gezondheid essentieel bevorderen, tegen een lage prijs. Hierbij is het doel om mensen met effectief te helpen die leiden aan ziekte en chronische klachten.

Sinds begin 2023 is er een Europees kantoor in Polen.

3. Registratie en garantie

Nadat je het product hebt ontvangen log je in op prifevip.com
met jouw gebruikersnaam en de code die je hebt ontvangen.

Na een tijdje (vaak 1 -3 weken) staat het door jou aangekochte apparaat in het systeem en kun je onder  het serienummer van je apparaat invoeren om je garantietermijn van 1 jaar te starten. Je doet dit door naar beneden op de grijze balk onderaan je scherm op NAVIGATE te drukken. Scroll naar beneden en vindt tussen de rode icoontjes WARRANTY.

Als je hier je aangekochte product ziet staan kun je het icoontje aanklikken en het serienummer van jouw apparaat invoeren (staat op de doos en op het apparaat zelf).

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

4. Zorg voor je apparaat!

Inhoud accordeon
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Inhoud accordeon

4. Waar moet ik op letten?

5. Behandelingen en protocollen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Inhoud accordeon

6. Effecten van de behandeling

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Inhoud accordeon

7. Veiligheid & gebruik

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

8. Water opladen / gestructureerd water drinken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Terahertz en water

Het water dat door het Terahertz-apparaat wordt geactiveerd, heeft een hogere en stabielere energie die vrije radicalen kan neutraliseren, het zuurstofgehalte kan verhogen en de vitaliteit van water kan herstellen.

Het Terahertz-apparaat breekt de
geclusterde watermoleculen in een lineaire vorm waardoor ze in een rechte lijn van atomen komen te liggen en zo direct in de lichaamscellen kunnen worden opgenomen.

THz-water bezit een enkel watermolecuul dat het gemakkelijker maakt om door celmembraanwaterkanalen te gaan. Hierdoor worden de watermoleculen sneller en gemakkelijker opgenomen in de cellen.

Dit zorgt ervoor dat cellen beter voedingsstoffen, mineralen en zuurstof kunnen opnemen en heeft een gunstige invloed op het vermogen van cellen om toxines te kunnen uitscheiden.

9. Nep- en namaak blazers, doen ze het?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.